Onze kantoren zijn gesloten op maandag 29/5 en uitzonderlijk op vrijdag 2/6.

Kan ik online een attest aanvragen van de Kinderbijslag/Groeipakket

Een attest van Kinderbijslag en Groeipakket kan je online aanvragen via My KidsLife, het online klantenportaal van KidsLife. Bekijk hier hoe je jouw attest makkelijk en snel kan downloaden. 

Bekijk onze veelgestelde vragen

Itsme is een app op jouw smartphone die geldt als digitale ID. Je kan dit gebruiken om veilig in te loggen op jouw persoonlijk portaal voor jouw Groeipakket. Op de website van Itsme kan je een account aanmaken

eBox is makkelijk en handig in gebruik. Om jouw eBox te activeren volstaat een eenmalige registratie. Na registratie ontvang je voor alle aangesloten diensten de documenten in je eBox. Bekijk op de website van eBox welke instanties allemaal hun documenten op eBox aanbieden. 
Ook KidsLife biedt alle brieven en documenten aan via eBox. Ben je dus geregistreerd op eBox, dan ontvang je automatisch alles in je eBox. Handig toch? 

Bekijk je documenten op My KidsLife

Om itsme te kunnen gebruiken, moet je eerst de itsme-app downloaden in de App Store, Google Play of in de Huawei App Gallery.

Daarna moet je eenmalig je identiteitsgegevens aan je itsme-account koppelen. Dat kan via de bank-app van Belfius, BNP Paribas Fortis, ING of KBC of via de itsme-website met je eID en je eID-kaartlezer.

Alle informatie vind je op de website van Itsme

Ga naar My KidsLife

Het Rijksregisternummer is een uniek identificatienummer toegekend aan  personen ingeschreven in België. Dus iedereen met ofwel een Belgische identiteitsdocument ofwel een Belgisch verblijfsdocument heeft een Rijksregisternummer.

Je vindt jouw Rijksregisternummer achteraan jouw identiteitskaart. Het bestaat uit 11 cijfers, waarvan de eerste zes cijfers overeenkomen met je geboortedatum. Je Rijksregisternummer is een ander getal dan je kaartnummer. Het kaartnummer vind je terug op de voorkant van je identiteitskaart en bestaat uit 12 cijfers. 

Ben je klant bij KidsLife? Dan vermelden wij brieven altijd linksboven jouw Rijksregisternummer. Dat is ook jouw referentie voor jouw dossier Kinderbijslag of Groeipakket. Ook op My KidsLife, jouw online dossier kan je je Rijksregisternummer raadplegen

My KidsLife is de online omgeving van KidsLife. Je kan er jouw online dossier Kinderbijslag of Groeipakket raadplegen. Een wijziging in jouw situatie of een attest nodig? Ook daarvoor kan je terecht op My KidsLife. Bekijk hier wat je allemaal kan doen op My KidsLife

Mijn Burgerprofiel is de digitale omgeving van de Vlaamse overheid. Ontvang je Groeipakket, maar weet je niet van welke uitbetaler? Dan kan je dit hier makkelijk terugvinden. Je dossier raadplegen of een wijziging aanbrengen in  jouw Groeipakket? Dat doe je best in het online portaal van jouw uitbetaler. 

eBox is de digitale brievenbus. Elke document van KidsLife komt in jouw eBox terecht als je je registreerde

Bekijk jouw online dossier Groeipakket hier op My KidsLife