KidsLife: het Groeipakket dat geluk nastreeft voor elk kind

Image KidsLife

Wat zouden kinderen zelf doen met hun kindergeld? Kijk naar ons experiment en je ziet meteen: geluk betekent voor elk kind iets anders. Als uitbetaler van het Groeipakket, de nieuwe Vlaamse kinderbijslag, zorgt KidsLife er alvast voor dat jij als ouder alle voordelen krijgt waar je kind recht op heeft. Want elk kind verdient geluk. 

Het Groeipakket is er voor alle kinderen die wonen in Vlaanderen en vervangt de kinderbijslag en het kraamgeld. Elk kind heeft recht op een startbedrag, een basisbedrag en een schoolbonus. Het nieuwe Groeipakket staat voor het geheel van financiële tegemoetkomingen dat KidsLife voorziet voor elk kind in elk gezin.

Het geeft gezinnen maximaal de kans elk kind te laten groeien en zich zo volledig mogelijk te ontplooien.

Lees hier meer over het Groeipakket.

Bekijk zeker onze handige "kindermobiel" voor een eenvoudig overzicht tussen de verschillende bedragen.

Wij helpen jou om alle voordelen te krijgen waar je kind recht op heeft.

Bereken jouw kraamgeld

Indien u op de hoogte bent van de vermoedelijke bevallingsdatum, kunnen wij u de vroegstkomende datum van betaling meegeven.

Jouw kraamgeld

Per kind krijg je
Close

Contacteer mij

Ik ben bereikbaar tussen
Kidslife privacy policy
Kidslife privacy policy

Tips

Image KidsLife

Besparen op je kinderopvang

Je weet dat die dag er komt waarbij je voor de eerste keer jouw zoon of dochter achterlaat bij de opvang. Afscheid nemen met of zonder tranen, je weet dat ze in goede handen zijn. Hier hangt meestal ook een mooi prijskaartje aan vast. Maar je kan wel een deel van dit inschrijvingsgeld terugkrijgen!

lees meer

Image KidsLife

Ouderschapsverlof of voltijds blijven werken?

Wil je graag zoveel mogelijk tijd met je kind doorbrengen of is het simpelweg niet mogelijk om opvang te voorzien tijdens de vakanties? Dan kan je als vader en moeder ‘ouderschapsverlof’ opnemen. 

lees meer

Image KidsLife

Aanvraag Kraamzorg

Tegenwoordig verblijf je nog maximum een drietal dagen in het ziekenhuis na de bevalling. Neen, veel tijd om tot jezelf te komen heb je niet. Gelukkig kun je een beroep doen op kraamzorg.

lees meer

Wil je graag dat KidsLife je Groeipakket betaalt?

Word klant